På G!

Utflykt i Norrort Innan semestern brukar vi passa på att besöka några projekt vi ritat. I år hade vi både halvfärdigt, nybyggt och inbott på schemat. Vi inledde turen i Norra Djurgårdsstaden och våra enbostadshus, som fortfarande har lite jobb kvar innan inflytt. I Danderyd ligger kvarteret Koltrasten, som börjar ta form både ute och

På G! Läs mer

Utflykt i Norrort

Innan semestern brukar vi passa på att besöka några projekt vi ritat. I år hade vi både halvfärdigt, nybyggt och inbott på schemat.

Vi inledde turen i Norra Djurgårdsstaden och våra enbostadshus, som fortfarande har lite jobb kvar innan inflytt.

I Danderyd ligger kvarteret Koltrasten, som börjar ta form både ute och inne. Nu kan man ana den mäktiga trappan, och det är i princip bara inredningen som saknas. Inte långt därifrån ligger kvarteret Vitsippan, ett ca 12 år gammalt projekt som håller än idag. Familjen som beställde huset bor fortfarande kvar, och bättre betyg än så kan man väl inte få?

Förhoppningsvis ska våra flerbostadshus i Sollentuna kompletteras med radhus i souterräng. Vi var där för att kolla läget.

Våra prisbelönta radhus i Rissne börjar bli inbodda, och det ser riktigt trivsamt ut. De fina utemiljöerna ritade av Topia Landskapsarkitekter är pricken över i:et.

Hoppas på lika kul studiedag nästa år!

av Stella Reijo

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.