Stadsradhus i Nockebyhov

Köp ett hus i Bromma, ritat av oss.

Känner ni till Grönviksvägen i Bromma? Den går längs Mälarens strand genom Nockeby. Fortsätter ni den norrut förbi Drottningholmsvägen kommer ni till Tyska Bottens väg. Mittemot korsningen Gubbkärrsbacken ser det just nu lite stökigt ut.  Det beror på att Aros bostad börjat bygga stadsradhus vi ritat just här.

Det är två kvarter, Ceremonimästaren och Storsiren, som skiljs åt av en park med en trappa upp till Mälarblick, ett sevärt radhusområde från sextiotalet.

Tjugo stadsradhus i tegel skall det bli, med entré från gatan och kök, vardagsrum och södervänd uteplats en trappa upp. På översta planet finns badrum och tre sovrum. Om du är intresserad kan du anmäla det här. Inflytt i december 2024.

av Stella Reijo

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.