Veckans favorithus

Ett guldkorn i Kungsängen Det gäller att ha ögonen med sig när man är ute och rör sig i stan. I det nordvästra hörnet av Stockholm, precis där staden slutar och jordbrukslandskapet tar vid ligger de här tjugofyra villorna med utsikt över Mälaren. De är ritade 1967 av Rolf R Thies (1927 – 2019) och

Veckans favorithus Läs mer

Ett guldkorn i Kungsängen

Det gäller att ha ögonen med sig när man är ute och rör sig i stan. I det nordvästra hörnet av Stockholm, precis där staden slutar och jordbrukslandskapet tar vid ligger de här tjugofyra villorna med utsikt över Mälaren. De är ritade 1967 av Rolf R Thies (1927 – 2019) och frågar ni oss är det här nog de finaste gruppbyggda enbostadshusen vi har i Stockholm från den här tiden. Vilket vi inte hade en aning om förrän vi råkade snubbla över dem en helt vanlig gråmulen novemberdag. Men vem vet, kanske finns det något ännu finare vi ännu inte hittat?

av Stella Reijo

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.