Nya ansikten

Två nya medlemmar i besättningen Vi har haft mycket att göra och inte hunnit berätta att Linnea Lowden började hos oss redan den 15 mars. Hon har arkitektexamen från KTH 2020 och har även studerat på Konstakademin i Köpenhamn. Snart får vi ytterligare en ny medarbetare, då Nora Yous börjar hos oss den 30 augusti. Om

Nya ansikten Läs mer

Två nya medlemmar i besättningen

Vi har haft mycket att göra och inte hunnit berätta att Linnea Lowden började hos oss redan den 15 mars. Hon har arkitektexamen från KTH 2020 och har även studerat på Konstakademin i Köpenhamn. Snart får vi ytterligare en ny medarbetare, då Nora Yous börjar hos oss den 30 augusti. Om ni känner igen henne så kan det vara för att hon tidigare praktiserat hos oss. Nu är hon klar med sin examen och har även hunnit skaffa sig ytterligare yrkeserfarenhet på SWECO.

av Stella Reijo