Våra hus heta nyheter.

Rapport från Bobergsgatan I veckan rapporterade P4 från våra stadsradhus i Norra Djurgårdsstaden. Nyheten var att det byggs mycket få enbostadshus i Stockholms stad. Det är inte så konstigt, i och för sig. Många vill bo centralt, och fler får plats om det byggs flerbostadshus. Men att det är möjligt att bygga enbostadshus även i

Våra hus heta nyheter. Läs mer

Rapport från Bobergsgatan

I veckan rapporterade P4 från våra stadsradhus i Norra Djurgårdsstaden. Nyheten var att det byggs mycket få enbostadshus i Stockholms stad. Det är inte så konstigt, i och för sig. Många vill bo centralt, och fler får plats om det byggs flerbostadshus. Men att det är möjligt att bygga enbostadshus även i centrala lägen tycker vi att vi har bevisat med det här projektet på Bobergsgatan.

https://sverigesradio.se/artikel/trots-stor-efterfragan-fa-smahus-byggs-i-stockholm

av Stella Reijo