Köp ett hus vi ritat!

30 nya bostäder i Huddinge

I Fullersta, inte allt för långt från Huddinge station har vi ritat 30 bostäder på en gammal villatomt. De innebär inte bara fler bostäder utan också ett nytt sätt att röra sig i området. Genom det stora kvarteret har vi dragit en ny privatgata runt bergknallen i kvarterets mitt, som skapar en ny förbindelse mellan Ringvägen och Vistavägen. 14 av bostäderna är i två plan med takterrass, sex har två plan plus souterrängvåning och dessutom finns tio små studiohus, varav några med loft.

Alla bostäder har en egen, avskild uteplats och en liten trädgård. I tvåplanshusen vänder sig ett stort allrum på entréplanet mot uteplatsen. I husen med souterrängvåning ligger de stora öppna gemensamma ytorna mot uteplatsen en trappa upp från entrén. Parkering finns längs den gemensamma gatan och på den lilla öppna platsen i norra delen. Förskola finns på granntomten. Till Fullersta gård går du tio minuter och till Huddinge station på femton. Fortfarande finns några hus till salu. Om du är intresserad, klicka här: https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/stockholm/huddinge/huddinge/fullersta/vistabergshojden/336870 eller på byggherrens hemsida: https://solvinkeln.se/vistaberg/

av Stella Reijo , , ,