Dags för semester!

Men först, låt oss visa några av våra senaste projekt.

Årets lilla studieresa gick från Östermalm, till Mälarhöjden och tillbaks igen via Danderyd.

I Mälarhöjden har vi ritat ett asymmetriskt litet komplementhus ritat åt privata beställare. Husets form kommer av byggrättens begränsningar, och det blev riktigt fint! Några gator bort har vi ritat en tillbyggnad på en villa åt The Other Group. Tre nya bostäder tillkommer, så att fler får möjlighet att bo i villamiljö.

I Danderyd står lecablocken staplade och väntar på att trästommen ska få tillstånd att åka upp från Bosnien. Vi traskade runt bland sprängstenen och beundrade den fina utsikten över Nora träsk innan det bar av till Norra Djurgårdsstaden där Åke Sundvalls enbostadshus står och väntar på trottoar och köpare.

En trevlig avslutning på en ovanlig vår. Nu tar vi en fyra veckor lång paus. Den 17:e augusti börjar vi jobba igen. Glad sommar!

av mathias