Första spadtaget i kvarteret Koltrasten

Schaktningen påbörjad för vårt senaste villaprojekt.

Snart kommer en ny villa att resa sig över Edsviksvägen, i närheten av Danderydsvallen i Danderyd. Byggnaden ligger i sluttningen ovanför gatan och är halvplansförskjuten, med de sex olika planen grupperade kring en trappa som löper från entrén mot gatan genom hela huset till uteplatsen åt trädgården på ovansidan.

I det tvådelade souterrängplanet finns förutom entrén allrum, förråd, tekniska utrymmen och det som tillgänglighetsreglerna kräver. Markplanets två nivåer har kök och sällskapsutrymmen som vänder sig mot uteplatser och balkonger. På övre plan finns fyra sovrum i två olika nivåer. Det största sovrummet ligger högst upp mot gatan och har badrum och klädkammare i svit. På den vackra skogstomten finns ek, lönn och tall. Runt ligger huset terrasserade uteplatser med en pool på den terrass som vänder sig mot söder.

av mathias

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.