Vi är nominerade till årets byggnad i Sundbyberg!

Husen på Ryttmästarvägen bland det finaste som byggts i Sundbyberg 2018, enligt kommunen.

De friliggande villorna på fastigheterna Sadelmakaren Större 2 – 7 som är nominerade till priset årets byggnad i Sundbyberg ingår i två nya kvarter vi ritat. De innehåller en blandning av sammanbyggda och friliggande enbostadshus.

De sammanbyggda enbostadshusen ligger längs Rissneleden, vilken byggts om från trafikled till trädplanterad gata. De friliggande husen ligger vid den helt nya gatan Ryttmästarvägen, som går längs idrottsplatsen vid Grönkullaskolan. Mot denna och gatan vänder husen en sluten fasad, för att istället öppna sig mot en uteplats i sydväst. Ytterligare fem av samma typ kommer att byggas i en andra etapp.
Om ni är sugna på att flytta in så är dessutom ett av dem till salu, Kolla här.

av mathias

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.