Vårt senaste kvarter

Klart att flytta in i Sundbyberg

Äntligen är första etappen av våra stadsradhus i Rissne helt inflyttningsklara, 500 meter från tunnelbaneuppgången i Rissne. Vi har ritat på uppdrag av Småa, och kvarteret innehåller 28 radhus och sex friliggande enbostadshus. Kvarteret Sadelmakaren Mindre ligger mellan Rissneleden, som byggts om från trafikled till trädplanterad gata med breda trottoarer, och två helt nybyggda gator, Idrottsgränd och Ryttmästarvägen.
I projektet ingår även en andra etapp i kvarteren Sadelmakaren Mindre och Kokerskan med ytterligare 18 stadsradhus och 8 friliggande enbostadshus som ännu inte påbörjats. 

Intresserad av flytta in? Hör av dig till Småa, på telefon 08-586 303 00.

av mathias

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.