Studiebesök x3

Tre projekt i tre olika skeden

Igår hoppade 3/4 av kontoret in i en hyrbil och for runt i Stockholm för att titta på våra egna projekt. Vi hade turen att få besöka tre projekt, alla i olika skeden. Från första spadtaget (nääästan) till dagen-före-inflytt-färdigt. Så lärorikt det kan bli, helt enkelt.

Bautastenen 22

I Huddinge har vi ritat ett hus åt Kenta och Lisa. De bygger i egen regi, och eftersom Kenta precis påbörjat ett omfattande sprängningsarbete passade vi på att åka ut och titta på tomten. Stora höjdskillnader, som kommer att ge ett storslaget hus.

Backåkra 5 & 6

I Norra Djurgårdsstaden är Åke Sundvall i full gång med att bygga våra enbostadshus i tre plan. Redan nu går det att ana effekten av det stora ljusschaktet i mitten av huset. Här kan du läsa mer om projektet.

Kattgärdet 10

I Älvsjö har The Other Group precis färdigställt två parhus som vi ritade åt dem förra året. Vi fick chansen att träffa familjen som ska flytta in i ett av dem. De var nöjda, och det gläds vi åt!

Trevlig helg!

av mathias