Sundbyberg blir lite större

Våra enbostadshus i kvarteret Sadelmakaren på väg upp

Sedan 2006 har vi arbetat med enbostadshus åt Småa i tre kvarter längs tre nya gator i västra Sundbyberg. Rissneleden som idag är en motorled på en hög vägbank förvandlas till trädplanterad stadsgata och tillsammans med andra projekt som byggs av Folkhem, Skanska och Veidekke innebär förslaget att Rissne knyts samman med övriga Sundbyberg.

Första etappen började byggas i somras. Den består av 34 enbostadshus, 28 sammanbyggda och sex friliggande. Den andra etappen innehåller ytterligare 26 enbostadshus, 18 sammanbyggda och åtta friliggande. De första husen står redan på plats, och inflyttning är i början av nästa år. Här kan du läsa mer om projektet. Om du är sugen på att köpa, kolla här.
Än är det inte för sent att bli förste ägare till ett av dem!

av mathias

Missa inget!

Prenumerera på nyheter, tips och information från oss. Direkt till din e-post.